مرغ هندی رژیمی | کلینیک رژیم
کلینیک رژیم
غذاهای رژیمی | مرغ هندی رژیمی
مرغ هندی رژیمی | کلینیک رژیم
این یک نوع پخت متفاوت از مرغ هست ک در عین رژیمی بودن بخاطر وجود ادویه های گرم طعم بسیار متفاوت و خوشمزه ای داره و طبع این غذا هم بخاطر وجود ادویه ها گرم هست. پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید چون هم کم دردسره هم بسیار لذیذ. خودم که واقعاا با طعمش سورپرایز شدم. چون خودمم بار اولم بود اینطور درست میکردم.
مواد لازم
-
چند تکه مرغ – ران و سینه دلخواه
-
روغن کنجد
-
۲ عدد پیاز درشت
-
۱/۲ ق چ پر دارچین
-
فلفل قرمز اندازه دلخواه (باید کمی تند باشه)
-
۱/۲ ق چ پر زردچوبه
-
نمک
-
۱ ق چ سر پر پودر لیمو عمانی
-
زعفرون آب کرده
مراحل
-
ابتدا پیازهامون رو خلال یا نگینی خرد میکنیم. بعد داخل یک کاسه گود میریزمشون ادویه ها رو میریزیم روی پیازها و مخلوط میکنیم با پیازها. در کاسه رو با یک بشقاب میذاریم برای حدود ده دقیقه یک ربع که طعم ادویه و پیاز به خورد هم بره.
-
بعد از یک ربع روغن کنجد رو داخل یک قابلمه نه خیلی بزرگ (چون میخوایم مرغ با آب خودش بپزه باید ظرف گود و متوسط باشه) میریزیم. پیازهامون رو نصفش رو میریزیم ته قابلمه و با قاشق صافشون میکنیم که ته قابلمه رو بگیره. بعد تکه های مرغ رو میزاریم روی پیازها و بقیه پیازها رو روی مرغمون میریزیم.
-
قابلمه رو روی گاز میزاریم و با شعله ی متوسط در اول پخت برای گرم شدن قابلمه و غذا اجازه میدیم نیم ساعت باشه زعفرون آب کرده رو هم میریزیم روش. وقتی مرغ آب انداخت و قل قل کرد زیر گاز رو کمی کمتر میکنیم که آروم با آب خودش بپزه. این غذا زمان میبره حدود دو الی سه ساعت. نباید آب مرغ تموم بشه. در حین پخت در هر نیم ساعت یا چهل و پنج دقیقه مرغ ها رو بر عکس کنید. بر خلاف تصور مرغ اصلا وا نمیره. قسمت های زیرین هم سرخ میشن با وجود اینکه مرغ آبداره.
-
در صورت تمایل میتونید یک ساعت آخر بهش رب به اندازه دلخواه اضافه کنید. به شخصه این طعم و رنگش رو دوست داشتم در عوض بجای پلوی معمولی کته گوجه درست کردم که در کنار این مرغ طعم بی نظیری داشت.